.

.

New
Voor volvo vida dobbelstenen 2017 pro Professionele code reader volledige kabel diagnostic tool

Voor volvo vida dobbelstenen 2017 pro Professionele code reader volledige kabel diagnostic tool

€ 68.14

Bedrag
In voorraad

omschrijving : DOBBELSTENEN(DIagnostic Communicatie Equipment) is een hulpmiddel dat samen gebruikt met VIDA Alle-in-eensoftware te achterhalen en for Volvo voertuigen uit en met modeljaar 1999. dit is de nieuwste for Volvo tool vervangen de bekende VCT2000 apparaat. DICE is aangesloten voertuig OBD diagnose-aansluiting. wanneer aansluiten aan het voertuig, DICE is aangedreven zolang de batterij is opgeladen. apparaat een opvouwbare haak die is ontworpen voor opknoping de toestel een van de handgrepen van het voertuig voor voorbeeld.DICE is uitgerust met vier status LEDs die de status van de software, de USB communicatie en de interface om de auto. ook er een DC input waar een batterij of adapter (12 V) worden aangesloten, het is gebruikt wanneer upgrading en probleemoplossing de DOBBELSTENEN apparaat.voor Volvo vida dobbelstenen Kenmerken Fault-tracingalgemene diagnostiek en tests foutcodes en geassocieerd procedures symptoom gerelateerde diagnostische procedures bedrading diagrammen reparatiealgemene veiligheid informatie algemene informatie Component locatie Service programma verwijdering, vervanging en installatie revisie instructies schoonmaken, inspectie en Aanpassing installatie-instructies, accessoires onderdelen catalogus Product specificatievisuele identificatie ontwerp en functie specificaties, elektrische/elektronische specificaties, mechanische mechanische schema en diagrammen Gas, vacuüm en Vloeistoffen Schema/Diagrammen Bulletinsalgemene Informatiebulletins handleiding Update Bulletins Product Fix/Speciale Tool Bulletins Recall/Service Campagne Bulletins emissie Recall Campagne Bulletins Service Manager Bulletins onderdelen/Accessoires Bulletins WB, mechanische gereedschap  Set omvat : DICE apparaat echt OBD-II kabel geunine USB A naar MINI USB kabel hoek FOQ : Q : heeft de bluetooth functie is beschikbaar? een : geen onze item is gebarsten versie, en donot ondersteuning bluetooth.  vriendelijk : als uw land uitrusland, Brazilië, Argentinië en Oekraïne, kies EMS.verzending 1-2 werkdagen voor orderverwerking na de ontvangen betaling.
de levertijd is ongeveer 2 5 dagen via UPS DHL en EMS, 15-30days via HK POST AIR wereldwijd. de track Geen zal gegeven om klantenservice na goederen verzendt. als u een verzoek voor de verklaring waarde of beschrijving, informeer ons. wij niet beer verantwoordelijkheid voor fail levering omdat de ontvanger niet op adres, en dan kon niet teken de verzending bill
opmerking : We hopen het op tijd maar omdat dit een internationale levering, levertijd zal zeer afhankelijk van het koeriersbedrijf en lokale douane/invoerrechten.

Meer gegevens

Kleur:
Grijs
Aritkeltype:
Code Readers & Scan Tools
Taal:
Engels
hardware versie:
newest
Software Update:
Nee
Merknaam:
RCOBD
versie van de software:
2014a
Speciale eigenschappen:
usb
Warranty:
2 years
Update:
via email
Technical support:
teamviewer9
Vernieuwd

Productcategorie